Vertrouwd betalen via

Aanbieding, deal, koopje of voordeeltje.
Hoe je het ook noemt, Kortingisleuk.
Aircooler Coolstar 65

Aircooler Coolstar 65

€ 69.95 (€ waarde)

Aircooler Coolstar 65

Van
€ 149,95
Voor
€ 69,95
€ 69,95
Gratis thuisbezorgd

Een heerlijke koele kamer is zonder enige moeite geregeld. Met 53% korting en GRATIS THUISBEZORGD!

Een heerlijke koele kamer is zonder enige moeite geregeld. Met 53% korting en GRATIS THUISBEZORGD!

  • Altijd de scherpste korting Altijd de scherpste korting
  • Vertrouwd betalen met iDeal Vertrouwd betalen met iDeal
  • Retourneren binnen 14 dagen Retourneren binnen 14 dagen
Schrijf een review over de Aircooler Coolstar 65

Je voornaam wordt getoond bij je review

Hoe beoordeel jij deze actie?

OMSCHRIJVING

Eurom Coolstart 65 Watt

Deze luchtkoeler van Eurom zorgt voor een aangename verkoeling in de hete zomermaanden. De luchtkoeler heeft geen dure koelmiddelen, maar koelt de ruimte met behulp van water.

Productspecificaties

  • Ventileren, koelen en bevochtigen: door water te verdampen koelt hij de lucht, ook in een vochtige of winderige ruimte. 
  • Zwenken: de gekoelde lucht kan horizontaal 120° zwenkend worden uitgeblazen. De verticale richting kan handmatig worden ingesteld. 
  • Ventileren: de ventilator kan op 3 vermogens worden ingesteld.

De Eurom CoolStar65 verdampt water met warmte die aan de ruimte wordt onttrokken, en stuurt de koele, vochtige lucht terug in de ruimte: een proces dat te vergelijken is met wind die over water waait.

Verschil tussen een luchtkoeler en een Mobiele Airco

Een luchtkoeler werkt in tegenstelling tot een mobiele airco zonder compressor of warmtepomp. Het werkingsprincipe is als volgt: In de luchtkoeler wordt water langs een rooster of geleidt. Door dit rooster wordt warme lucht uit de ruimte gevoerd. Hierdoor verdampt het water en koelt de lucht sterk af. De luchtkoeler geeft dan een heerlijke koele bries. Dankzij dit werkingsprincipe zijn de luchtkoelers erg geschikt om te gebruiken waar men graag de ramen open heeft op warme dagen. Ook in zeer slecht geisoleerde, tochtige ruimtes zoals een legertent komen de luchtkoelers goed tot hun recht.

Een nadeel van deze techniek is dat er op deze manier meer vocht in de lucht komt wanneer het koeler wordt en de relatieve luchtvochtigheid dus wordt verhoogd. Een hogere luchtvochtigheid geeft een benauwd gevoel waardoor deze techniek minder effectief is dan bij een airconditioner.