Kerst-planten-pakket met versierde pot

€ 74,95
€ 34,95 € 40,00 korting
  • In prijs verlaagd
Kerst-planten-pakket met versierde pot

Kerst-planten-pakket met versierde pot

€ 74,95
€ 34,95 € 40,00 korting

Prachtige 3 set kerst-planten-pakket met versierde pot! Met 53% en GRATIS verzending.

"Voor de 17e besteld is voor de Kerst in huis". 

Aantal

  • Levering binnen 7 werkdagen Levering binnen 7 werkdagen
  • Vertrouwd betalen met iDeal Vertrouwd betalen met iDeal
  • Retourneren binnen 14 dagen Retourneren binnen 14 dagen

Begint het bij u ook al te kriebelen? Lekker het huis versieren en gezellig maken voor de kerst. Met dit super leuke planten pakket tover jij je hele huis (of entree) om in een gezellige kerstsfeer.

Het kerst-planten-pakket bezorgt je het échte kerst-gevoel. De set bestaat uit 3 verschillende kerstplanten waaronder een échte Picea kerstboom, een besneeuwde dennenboom (Pinus Pinea) én een Gaultheria berg-thee struik met bessen. Ze worden geleverd inclusief bijpassende zinken kerstpotten. Haal de kerst in huis met deze leuke set. Ook erg leuk om cadeau te geven! En het mooiste is dat de planten zowel binnen als buiten gehouden kunnen worden voor een lange periode! Zo heb je niet alleen voor of tijdens de kerst plezier van deze planten maar ook nog maanden erna!

De mix bestaat uit:

Kerstboom (Picea Conica) hoogte circa 75-80 cm

Besneeuwde dennenboom (Pinus Pinea) hoogte circa 60-70 cm

Berg-thee bessen struik (Gaultheria) hoogte circa 15-20 cm

Picea Conica Kerstboom

Picea Conica is een charmante compacte dwergconifeer en is zeer geschikt als vervanging van een kerstboom. Hij voegt ultieme charme toe aan elke kamer. De Picea Conica heeft een gave kegelvorm en is mooi vol vertakt met frisgroene naalden waardoor hij een echte kerstboom-uitstraling heeft. De plant is wintergroen én winterhard en is daarmee zeer geschikt voor in de tuin, ook in een pot. In de tuin kan hij een hoogte bereiken van 3 meter. U heeft dan niet alleen dit jaar plezier van deze kerstboom maar ook volgend jaar met een extra grote kerstboom. 

Besneeuwde dennenboom – Pinus Pinea

Een prachtig compacte en karakteristieke naaldboom. De Pinus Pinea ‘Silver crest’ heeft harde naalden met een zilver-achtige groene uitstraling. Hij is uitstekend bestand tegen wind en kan goed tegen vorst. Hierdoor is de plant uitstekend geschikt voor buiten of bij de voordeur. Het is een bijzonder fraaie den gedecoreerd met kunstsneeuw voor een échte kerst-look. 

Gaultheria ‘Big Berry’ berg-thee struik

Wintergroen, prachtig verkleurend blad en aansprekende rode bessen – geen plant die zo haar best doet om je door de donkere dagen te slepen als bergthee.  Het eerste wat opvalt aan bergthee, ook bekend als Gaultheria procumbens, zijn de opvallende bessen. Ze zijn rood, roze of wit en blijven tot het voorjaar zitten. Ook het blad is schitterend. De ovaaltjes zijn het grootste deel van het jaar frisgroen en verkleuren in de herfst naar dieprood tot purper. Dit laat de kleur van de bessen extra fel uitkomen. De plant is een winterharde bodembedekker die in de volle grond in de breedte groeit.

Alle 3 de planten worden geleverd in een bijpassende sfeervolle kerst sierpot.

Actievoorwaarden

Retour is niet mogelijk 
GRATIS verzending
Binnen 7 dagen in huis
Actie is geldig zolang de voorraad strekt