Vertrouwd betalen via

Aanbieding, deal, koopje of voordeeltje.
Hoe je het ook noemt, Kortingisleuk.
Lenskit met 4 lenzen voor telefoon

Lenskit met 4 lenzen voor telefoon

€ 14.95 (€ waarde)

Lenskit met 4 lenzen voor telefoon

Van
€ 19,95
Voor
€ 14,95
€ 14,95
Gratis thuisbezorgd

Prachtige foto's maken met verschillende effecten en lenzen. Met 25% korting en GRATIS THUISBEZORGD!

Prachtige foto's maken met verschillende effecten en lenzen. Met 25% korting en GRATIS THUISBEZORGD!

  • Altijd de scherpste korting Altijd de scherpste korting
  • Vertrouwd betalen met iDeal Vertrouwd betalen met iDeal
  • Retourneren binnen 14 dagen Retourneren binnen 14 dagen
Schrijf een review over de Lenskit met 4 lenzen voor telefoon

Je voornaam wordt getoond bij je review

Hoe beoordeel jij deze actie?

OMSCHRIJVING

De verschillende lenzen in het pakket stellen u in staat bijzondere effecten toe te voegen aan een foto. Alle camera lensjes zijn met (bijna) alle smartphones te gebruiken, inclusief iPhone en Samsung modellen.

Plaats de afneembare ring op de camera van uw smartphone, schroef het gewenste lensje op de ring en u bent klaar om een prachtige panorama of ultra scherpe close-up foto te maken. Het pakket bevat de onderstaande 4 lenzen: Fisheye-lens (geeft een 180º gezichtsveld voor uw camera) Groothoeklens (verdubbeld het gezichtsveld van de camera) Macro-lens (Geeft een 10x zoom voor ultieme close-ups) Telelens (Geeft een 2x zoom aan de camera) Fisheye-Lens De Fisheye-Lens geeft een 180º gezichtsveld aan uw camera. De lens zorgt ervoor dat uw vierkante foto’s rond worden. Er ontstaat een bubbel effect in de camera lens waardoor het net lijkt alsof datgene wat u op de foto zet in een vissenkom zit.

Niemand zal geloven dat de foto is gemaakt met uw smartphone. Groothoeklens Met de groothoeklens verdubbeld het gezichtsveld van uw camera. Ideaal om de hele familie of vriendengroep in beeld te krijgen, of om de gehele Skyline van Rotterdam vast te leggen. Macro-lens De Macro-lens geeft u de mogelijkheid om ultieme close-ups te maken. De lens biedt een 10x zoomfunctie. U kunt hiermee alle kleine details van bijvoorbeeld een insect zien. Vergeet uw digitale zoom en ga voor het echte werk! Telelens Een 2x zoom voor uw smartphone zonder dat u uw digitale zoom hoeft te gebruiken. De lens is ontzettend handig om dichterbij het object te ‘zijn’ dan nodig is. Dan kunt u dat verhaal vertellen dat u binnen een tijgerkooi stond (terwijl u eigenlijk gewoon op een veilige afstand het kiekje stond te schieten).

Actievoorwaarden

  • Levering binnen 7 werkdagen
  • Gratis thuisbezorgd
  • 14 dagen retourrecht
  • Deze actie loopt zolang de voorraad strekt, OP=OP