Vertrouwd betalen via

Aanbieding, deal, koopje of voordeeltje.
Hoe je het ook noemt, Kortingisleuk.
Set van 6 Lavendelstruiken

Set van 6 Lavendelstruiken

€ 26.95 (€ waarde)

Set van 6 Lavendelstruiken

Van
€ 49,95
Voor
€ 26,95
€ 26,95
Gratis thuisbezorgd

Deze struiken zijn niet alleen ontzettend kleurrijk en fleurig, de geur is ook nog eens rustgevend. Met 46% korting en GRATIS THUISBEZORGD!

Deze struiken zijn niet alleen ontzettend kleurrijk en fleurig, de geur is ook nog eens rustgevend. Met 46% korting en GRATIS THUISBEZORGD!

  • Altijd de scherpste korting Altijd de scherpste korting
  • Vertrouwd betalen met iDeal Vertrouwd betalen met iDeal
  • Retourneren binnen 14 dagen Retourneren binnen 14 dagen
Schrijf een review over de Set van 6 Lavendelstruiken

Je voornaam wordt getoond bij je review

Hoe beoordeel jij deze actie?

OMSCHRIJVING

Product informatie

Met zijn compacte groeiwijze en donkerpaarse bloemaren is de Lavandula angustifolia een van de bekendste lavendelrassen.

Lavendel is een heerlijk geurende, meerjarige, plant uit het Middellandse Zeegebied. Al vanaf de 17de eeuw verbouwden de Fransen lavendel voor de parfumindustrie.

Vandaag de dag fleurt lavendel niet alleen de tuin op, in huis en in de keuken is lavendel een goede aanwinst.

Ook in de keuken is Lavendel toe te passen. Jonge blaadjes kunnen worden gebruikt bij de bereiding van lams- of schaapvlees, in visgerechten en stoofschotels.

De geurige stelen van Lavendel zijn ideaal om te snijden of te drogen, en de nectarrijke bloemen zijn vooral aantrekkelijk voor bijen maar natuurlijk ook voor de mens.

Lavendel is uitermate geschikt in een border, als lage heg of om in een sierpot te planten. Lavendel is een winterharde, meerjarige struik.

Verzorging

Bij goed onderhoud van de lavendelstruik, geniet je altijd van een rijkbloeiende en mooie compacte struik.Snoei de heester daarom twee keer per jaar. In het voorjaar na de winter en in oktober (vormsnoei). Snoei bij de grondige snoeibeurt in oktober terug tot 10 à 15 cm boven de grond maar zorg ervoor dat je nog wel een stukje groen laat zitten.Snoeien na de bloei. De tweede snoeiperiode van de lavendel vindt plaats na de bloei, tussen augustus en oktober.Bij deze snoei verwijder je de uitgebloeide bloemen door ze weg te knippen. Ook de uitstekende takjes kun je wegknippen.

Planthoogte 

Elke set bevat 6 Lavandula angustifolia struiken.
Planten worden geleverd in een pot van 10,5 cm met een totale hoogte van 15-20 cm.

Actievoorwaarden

Levering binnen 7 werkdagen
Gratis thuisbezorgd
14 dagen retourrecht