Set van 2 Proven-winners Hortensia’s

  • In prijs verlaagd
Set van 2 Proven-winners Hortensia’s

Set van 2 Proven-winners Hortensia’s

€ 55,90
€ 34,95 € 20,95 korting

Zet de bloemetjes maar buiten met deze Hortensia’s! Met 37% korting en GRATIS THUISBEZORGD!

Aantal

  • Altijd de scherpste korting Altijd de scherpste korting
  • Vertrouwd betalen met iDeal Vertrouwd betalen met iDeal
  • Retourneren binnen 14 dagen Retourneren binnen 14 dagen

De Hydrangea arborescens 'Strong Annabelle' is een mateloos populaire Hortensia met prachtige en gigantische witte bloemen. 

Hydrangea Arborescens (latijnse naam voor Hortensia) is afkomstig uit Noord-Amerika en is een sterke, bladverliezende struik en is zeer geliefd vanwege zijn spectaculaire bloemen. 

De Strong Annabelle is een sterkere variant van de gewone Hortensia Annabelle en blijft bij regen en wind beter rechtop staan door zijn stevigere stengels. De plant wordt ongeveer 120 tot 150 cm hoog en produceert enorme, ronde bollen van wel 30 cm doorsnede. De witte bloemen worden zo groot als een voetbal! 

De Strong Annabelle heeft een lange bloei van juli t/m september met prachtige crème-achtige, witte bloemen.  Hij bloeit op het nieuwe hout wat betekend dat je in de winter de plant gemakkelijk en gerust kunt terug snoeien. De Strong Annabelle wordt in Engeland ook wel de ‘Incrediball’ genoemd om zijn gigantisch grote bal-achtige bloemen.

De Hydrangea arborescens ‘Sweet Annabelle' is de nieuwste toevoeging aan de populaire 'ANNABELLE'-serie, en net als de anderen, heeft deze kenmerkend sterke stengels en zeer grote bloemen. 

De Hydrangea 'Sweet Annabelle' is een prachtige hortensia met grote zachtroze bloemen die in het najaar veranderen in een aantrekkelijke groene kleur. 

De plant heeft sterke takken en produceert voortdurend nieuwe enorme bloemen om de hele zomer lang van te genieten!Deze struik is bladverliezend zodat hij in de herfst alle bladeren verliest. In de lente verschijnt vers nieuw gebladerte.

Planthoogte: De planten worden geleverd met een hoogte van 45-55 cm in een grote 3 liter pot.

 

Actievoorwaarden

Levering binnen 7 werkdagen

Gratis thuisbezorgd

Het is niet mogelijk om dit product te retourneren

Deze actie loopt zolang de voorraad strekt, OP=OP

Geen zending mogelijk op de waddeneilanden