Vertrouwd betalen via

Aanbieding, deal, koopje of voordeeltje.
Hoe je het ook noemt, Kortingisleuk.
Winterharde Pilaar-Fruitbomen set van 4

Winterharde Pilaar-Fruitbomen set van 4

€ 33.95 (€ waarde)

Winterharde Pilaar-Fruitbomen set van 4

Van
€ 96,95
Voor
€ 33,95
€ 33,95
Gratis thuisbezorgd

Deze bomen zitten vol heerlijk fruit en zonder fruit heb je een prachtige bloesemboom, keuze uit een set van 4 bomen! Vanaf 50% korting en GRATIS THUISBEZORGD!

Deze bomen zitten vol heerlijk fruit en zonder fruit heb je een prachtige bloesemboom, keuze uit een set van 4 bomen! Vanaf 50% korting en GRATIS THUISBEZORGD!

 • Altijd de scherpste korting Altijd de scherpste korting
 • Vertrouwd betalen met iDeal Vertrouwd betalen met iDeal
 • Retourneren binnen 14 dagen Retourneren binnen 14 dagen
Schrijf een review over de Winterharde Pilaar-Fruitbomen set van 4

Je voornaam wordt getoond bij je review

Hoe beoordeel jij deze actie?

OMSCHRIJVING

Alleen al om de mooie bloesem wil je fruitbomen in de tuin of op het balkon hebben, maar echt fruit uit eigen tuin is natuurlijk het mooiste en het lekkerste wat er bestaat. 

Wat uniek is aan deze bomen is dat ze na het eerste jaar in de tuin al beginnen met vruchtvorming.  Je hoeft dus niet minstens 5 jaar te wachten voordat de eerste vruchten aan de bomen verschijnen. 

De bomen zijn gekweekt in potten. De plant zelf wordt zonder pot geleverd. Ze hebben daardoor al een fatsoenlijke kluit met wortels en kunnen met gaan groeien zodra ze bij je in de tuin staan.

Deze bomen zijn geënt op een onderstam die ervoor zorgt dat de bomen niet te hoog en ‘smal’ blijven. Vandaar dat ze de naam Pilaar-fruitbomen krijgen.

De bomen dragen hun fruit dicht aan de stam.  Met regelmatig snoeien creëer je een pilaar van fruit.

De fruitbomen zijn ideaal voor kleinere tuinen, balkons en terrassen.

In de set bevinden zich 4 soorten

 • Kers "Stella" De 'Stella' is een grote, zoete, sappige kers. Hij bloeit in april, mei met mooie lichtroze bloesem. De pluktijd van deze lichtrode kersen is half juli.
 • Pruim "Black Amber" Lievelingsfruit van de Nederlands! Ruimte besparende zuil voor kleine tuinen, terrassen en balkonnen. Rijkdragende kwaliteit die heerlijke en gezonde vruchten te bieden heeft. De grote vruchten smaken heerlijk zoet. Goed vruchtdragend. Wordt afhankelijk van snoei ongeveer 2,5 meter hoog. Ideaal voor kolommen voor kleine tuinen, balkons en terrassen, compacte groeiwijze, Veel fruit per jaar, Zoete smaak, zelf bestuivend.
 • Peer "Doyenné du Comice" 'Doyenné du Comice' is een oud Frans perenras (1840)dat na de Conference peer wel het meest bekend is in onze regionen. Middelgrote tot grote handpeer, groen tot bruinrood aan zonnezijde, zeer saprijk, smeltend wit vruchtvlees, fijne smaak, Pluktijd - eind september - begin oktober - in koelcel te bewaren tot april.
 • Appel "Braeburn" Braeburn is een appelras afkomstig uit Nieuw-Zeeland. Dit ras is zeer populair in de winkel door zijn heerlijk zachtzure smaak. De appel is stevig en kan lang worden bewaard. Rijkdragende topkwaliteit die heerlijke en gezonde vruchten te bieden heeft. De Braeburn appel heeft het hoogste vitamine C gehalte van alle appels. De appel heeft een knapperig, stevig vruchtvlees en is goed vruchtdragend. Wordt afhankelijk van snoei ongeveer 2,5 meter hoog.

 

Verzorging

 • De fruitbomen zijn erg winterhard en kunnen de gehele winter in de tuin geplant worden (als de grond niet bevroren is). 
 • Hoe vroeger je de bomen plant hoe mooier ze zullen bloeien in het voorjaar en de zomer, en op deze manier krijgt de plant lekker de tijd om zich goed te settelen in de grond, op naar een mooie lente!
 • De bomen kunnen direct in de tuin geplant worden, maar ook ruime potten. Een pot met een minimale doorsnee van 19cm is in de eerste jaren voldoende.
 • Met regelmatig snoeien creëer je een pilaarvormige fruitboom.
 • Plaats de bomen in de volle zon of in half schaduw. 

Planthoogte

De planten worden geleverd met een totaalhoogte van circa 60-70 cm. 
Let op; de bomen worden kaal geleverd. Al na 8 weken in de tuin komen de eerste knopjes tevoorschijn, mits je de boom goed verzorgd.
Zodra het voorjaar aanvangt zullen de eerste blaadjes vormen en snel daarna kan de eerste bloesem zich al gaan tonen.

De planten worden zonder pot geleverd. De planten zijn goed nagekeken door de kweker voordat ze worden geleverd. Je kunt de stokken makkelijk planten in een kweekpot waarna ze doorgaan met groeien. 

Actievoorwaarden

 • Levering binnen 7 werkdagen
 • Gratis thuisbezorgd
 • Het is niet mogelijk om dit product te retourneren
 • Deze actie loopt zolang de voorraad strekt, OP=OP
 • Geen zending mogelijk op de waddeneilanden